Menu Sluiten

Duikbril en snorkel

De basis van jouw duikuitrusting, de duikbril / duikmasker en snorkel.

Tusa duikbril, tusa snorkel den haag

Duikbrillen en duikmaskers van Tusa, Mares en Seacsub

Een duikbril is een zeer persoonlijk gebruiks voorwerp. Pasvorm, hygiëne en comfort zijn keywords bij het aanschaffen van de juiste duikbril. Je kunt niet vooraf vertellen welke duikbril of welk duikmasker bij jou perfect past en comfortabel zit tijdens het duiken. Dit is afhankelijk van meerdere factoren, dus niet alleen de grootte van het gezicht.

Onze medewerkers hebben kennis en ervaring in het aanpassen van de “juiste” duikbril.

De silliconen skirt vormt het afsluitende gedeelte van het duikmasker. Hoe beter en zuiverder de siliconen, hoe beter en duurder de duikbril is. Zoals gezegd hebben wij de complete lijn TUSA, Mares en Seacsub duikbrillen en duikmaskers op voorraad in alle denkbare kleurstellingen.

Ook voor jouw duikbril op sterkte, de optische duikbril kun je bij ons terecht.

Veel mensen zien of wat minder of hebben een leeshulp nodig. Wij kunnen de duikmaskers voor jou volledig naar wens maken volgens het recept van de opticiën. Vraag ons nog vandaag naar de mogelijkheden.

Uiteraard hebben wij bij iedere duikbril een perfect passende snorkel.

Ook tijdens het duiken gebruik je een snorkel om zodoende aan de oppervlakte te kunnen ademen en geen lucht uit je duikfles te gebruiken. Een duikmasker en een snorkel moeten een “fitting” combination zijn.

Tusa duikbril Paragon

Duikwinkel en duikshop den Haag is het centrum voor de aankoop van jouw duikbril, duikmasker en snorkel als je woont in de randstad in zuid holland. Voor de deur van ons duikcentrum kun je gratis parkeren.