Duikbril op sterkte

Bijzonder vervelend, het niet goed kunnen zien van al dat moois onderwater. De oplossing : een duikbril op sterkte, met optische glazen.

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. De ogen gaan langzamerhand wat achteruit en ineens hebben we moeite met het aflezen van de manometer of de duikcomputer of we zien die mooie vissen in de verte niet meer. dan wordt het tijd voor een duikbril op sterkte.

Met een duikbril met optische glazen kan ook jij weer alles zien onderwater.

Het beste advies wat wij je kunnen geven is het juiste duikmasker zodat deze jarenlang meegaat en mocht in de tussentijd toch de sterkte van je ogen veranderen, kunnen wij dit weer gewoon aanpassen voor je.

  • Ons advies is de TUSA M212 Ceos wlke leverbaar is in een groot aantal kleuren en met transparant en zwart siliconen skirt.
  • Leverbaar in de standaard range zijn de min glazen waarbij de range oploopt per 0,5 dioptrie tot -8,0
  • Tevens leverbaar in de standaard range de plus glazen waarbij de range oploopt met 0,5 dioptrie tot +8,0
  • Daarnaast leveren we als standaard ook bifocaal ( glazen met enkel een leesgedeelte ) Deze glazen lopen eveneens met 0,5 dioptrie op tot +6,0

Een duikmasker met standaard glazen komt gemonteerd en al op € 175,00 , tevens wordt de duikbril dan in een speciale box geleverd.

Uiteraard maken we ook duikbrillen op volledig opticiëns recept.

Afhankelijk van het recept kunnen wij pas ter plaatse de prijs bepalen. Kom dus langs met je recept. Het is ook mogelijk glazen te maken met een cilinder en bifocaal.

Een duikbril op sterkte kan je ook via onze website bestellen

Geen zin of tijd om naar ons duikcentrum te komen, dan kun je een duikbril op sterkte ook bestellen via onze online platform Kies jouw kleur duikbril en bepaal via jouw recepte welke glazen je in jouw duikmasker geplaatst wilt hebben.

Het duikmasker kost € 76,95 en per optsiche glas € 44,50

Verzenden doen we gratis !

 

bestel jouw duikbril op sterkte