Menu Sluiten

Duikbril

Duikbril of duikmasker om te gaan snorkelen voor kinderen en volwassenen.

duikbril en duikmasker voor snorkelen

Wat is het verschil tussen een duikbril / duikmasker en de juiset duikbril / duikmasker.

Een duikbril of duikmasker heb je nodig om onderwater te kunnen kijken. De siliconenskirt van de duikbril zorgt voor de afsluiting van het duikmasker op het gezicht. Hoe beter deze siliconenskirt dan ook is, hoe beter het masker op het gezicht afsluit. Dit verklaart tevens het verschil tussen een goede duikbril en de juiste duikbril

We kennen allemaal het gevoel als de duikbril in je gezicht “geperst”heeft gestaan.

Dit heeft te maken met de siliconen skirt, hoe ruwer ( en dus goedkoper ) de siliconen, hoe meer dit irriteert op het gezicht.

Uiteraard heeft ieder mens een andere breedte en hoogte van gezicht en is dus een duikbril voor iedereen een persoonlijk item. Kom jouw duikbril dus altijd eerst passen voordat je deze aanschaft.

Prepareer jouw duikbril voordat je gaat snorkelen.

Het beslaan ofwel het condenseren van een duikbril is een veelgehoord probleem. Een duikmasker moet je eerst bij aankoop goed schoon schuren met een speciaal reinigingsmiddel (of bijv. tandpasta) aan de binnenzijde en vervolgens moet je het duikmasker goed uitspoelen. Gebruik antifog tijdens het duiken en snorkelen en houd de duikbril op het gezicht, dus niet steeds af en aan of op het voorhoofd plaatsen.

Ons duiksportcentrum heeft de duikbrillen en duikmaskers van de merken Mares, TUSA en Seacsub altijd op voorraad. De prijzen van deze duikbrillen variëren tussen de € 39,- en € 89,-  Hoe duurder de duikbril hoe beter en zuiverder de siliconen is, die in de skirt van het masker verwerkt is.

snorkelmasker, duikbril, duikmasker in den haag

Ben jij woonachtig in : Rijswijk Den haag, Rotterdam, Schiedam, Leiderdorp, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Nootdorp, Delft, Leiden, Katwijk, Valkenburg, Hillegom, Lisse, Hoofddorp, Wassenaar, Scheveningen, Zuid-Holland, Gouda, Waddinxveen, Bleiswijk, Schiedam, Wateringen, Naaldwijk, Maasland of Leidschendam en ben jij op zoek naar een duikbril of duikmasker voor jezelf of een van de kinderen om te gaan snorkelen, kom dan naar onze duikwinkel / duikshop alwaar je voor de deur kunt parkeren.