Menu Sluiten

Duikmaterialen

Duikmaterialen van Tusa, Mares en Seacsub bij de grootste en mooiste duikwinkel van Nederland.

Duiken is een materiaal intensieve sport, laat je dus altijd goed adviseren omtrent jouw aankoop.

Het aankopen van de juiste duikmaterialen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Vaak is de gedachte “mijn buddy of duikinstructeur heeft ook deze BCD, dus dan moet het wel goed zijn”

Onze duikwinkel in Rijswijk / den Haag beslaat een oppervlakte van 240m2 waarin wij alle duikmaterialen van Mares, Tusa en Seacsub overzichtelijk hebben opgesteld zodat je in alle rust kunt kijken en passen.

Onze kennis en expertise van het duiken gaat hebben wij de afgelopen 30 jaar opgebouwd.

Vertrouw dus op ons als wij je advies geven omtrent jouw aanschaf. Het voordeel van duikmaterialen aanschaffen bij onze duikwinkel is :

  • Onpartijdig advies op basis van onze kennis en ervaring.
  • De juiste prijs, wij kunnen niet altijd de goedkoopste zijn maar wel de beste.
  • 100% tevredenheids garantie.
  • De beste “after sale” welke je maar kunt bedenken.
  • Wij nemen de tijd voor je onder het genot van een kopje koffie of thee.
  • Indien gewenst mag je volledig gratis bij ons in het zwembad komen oefenen met je nieuwe materialen ( we praten dan wel over een complete duikset ) zodat we je ook nog kunnen helpen met de juiste afstelling.

Kortom, je duikmaterialen aanschaffen in onze duikwinkel betekent gegarandeert veel duikplezier in de rest van jouw duikcarriëre

Ben jij woonachtig in den Haag, Rijswijk, Rotterdam, het westland, Zoetermeer, Delft, Alphen aan den Rijn of waar dan ook in Zuid Holland, dan is onze duikwinkel ook voor jou heel bereikbaar. Voor de deur kun je gratis parkeren.