Duikbril en Snorkel

Onderwater goed kunnen kijken met een comfortabele duikbril. Aan de oppervlakte makkelijk kunnen ademen uit jouw snorkel.

Het lijkt allemaal zo simpel echter de meeste problemen bij beginnende duikers zitten in het hebben of gebruiken van een verkeerde duikbril en het niet op de juiste manier gebruiken van een snorkel.

Enkel en alleen een professional kan je op de juiste wijze adviseren over jouw eigen duikbril en snorkel.

Een duikbril dient op de correcte wijze gepast te worden. Er dient een goed advies gegeven te worden en er dienen diverse opties besproken worden voordat tot de aanschaf van een duikbril over gegaan wordt. De snorkel is een evenredig belangrijk onderdeel van de duikuitrusting. Ook dit advies is dus belangrijk.

Onze verkopers zijn deze professionals en kunnen dus als geen ander jou adviseren.

Kom dus naar onze duikwinkel voor de aanschaf van jouw duikbril en snorkel. Zo heb je jarenlang plezier van je aanschaf.

Je kunt onze collectie bekijken in een van de catalogussen welke zich onderaan deze pagina bevinden. 

Onze duikwinkel en duikshop bedient mensen uit de volgende plaatsen :

Den haag, rijswijk, scheveningen, wassenaar, voorburg, voorschoten, loosduinen, wateringen, monster, westland, naaldwijk, de lier, maassluis, maasdijk, leidschendam, nootdorp, ypenburg, delft, berkel, schiedam, schiebroek, rotterdam, zoetermeer, pijnacker, hazerswoude, zoeterwoude, leiden, katwijk, valkenburg, noordwijk, sassenheim, rotterdam, hillegom, haarlem, hoofddorp, amsterdam, zuid holland, noord holland, utrecht