Vinnen en booties

Met weinig moeite eenvoudig voortbewegen, manouvreren en stil ( zwevend ) hangen lukt echt alleen met de juiste vinnen en booties.

Het belang van de vinnen en bijbehorende booties is zeer groot. Met de juiste vinnen welke bij jouw persoonlijke bouw passen zal het zweven en zwemmen makkelijker worden. Afhankelijk van jouw postuur en jouw eisen kunnen wij je dus het beste advies geven omtrent welke vinnen aan te schaffen. De booties of duikschoenen dienen compatibel te zijn bij de vinnen.

Onze verkopers / adviseurs kunnen jou het beste bijstaan bij de aanschaf van jouw vinnen en booties. Kom dus langs in ons duikcentrum.

Een vin met een plat blad is vooral geschikt om de zogenaamde crawlslag uit te oefenen ( dat is de zwemslag die een snorkelaar gebruikt ) Een duikvin met een gebogen blad is meer geschikt om te zweven en te manoevreren. Afhankelijk van de bouw van de duiker kunnen we adviseren naar een lichte danwel een zwaardere vin. Uiteraard is er ook veel design en kleurstelling op de markt waardoor ook dat een afweging kan zijn.

Onze duikwinkel heeft een grote sortering vinnen en booties.

Onze voorraad bestaat uit de vinnen en booties van Mares, Tusa en Seacsub. Onderaan deze pagina vindt je de catalogussen van deze merken.

Wil jij jouw de kunst leren van het perfecte zweven, manouvreren en achteruit zwemmen. Reserveer dan een cursus Perfect Buoyancy bij onze duikschool.