Menu Sluiten

Duikpak en shorty

Duikpakken van Mares en Seacsub bij Duikwinkel den Haag.

Mares en seacsub duikpakken in den Haag

Een goed duikpak vraagt om het “juiste” advies, Dit is nu juist ons specialisme

In onze duikwinkel in Den Haag hebben we uiteraard een grote voorraad duikpakken vor zowel dames, heren als kinderen.

  • 3mm shorties voor de kids van Seacsub.
  • 3mm shorty voor dame en heer van Mares en Seacsub.
  • 3mm duikpakken van Mares en Seacsub.
  • 5mm duikpakken van Mares en Seacsub.
  • 7mm duikpakken van Mares,en Seacsub
  • Santi en Avatar. droogpakken.

Een duikpak moet je wel goed passen, hetgeen wil zeggen dat het duikpak bij het nieuw aanpassen als een tweede huid om je heen dient te zitten. Bewegen en ademen mogen hierbij geen obstructie zijn.

Onze verkopers / adviseurs zijn als geen ander in staat te beoordelen en te adviseren in de aankoop van een duikpak of shorty. Neem altijd je tijd voor het aanschaffen van een duikpak, het passen neemt namelijk best wel even in beslag. Uiteraard bieden wij je een verfrissing aan tijdens het passen.

Wij hebben altijd duikpakken in de “Sale”

In onze duikwinkel hebben wij tevens altijd een groot rek met uitverkoop van duikpakken. Vrijwel alle grote merken zijn hierbij vertegenwoordigd. Dit zijn duikpakken waarvan we of niet alle maten meer hebben, of dat het design door de leverancier veranderd is.

seacsub en mnares duikpakken in den haag

Onze duikwinkel is gevestigd in Den Haag, Rijswijk en heeft alle duikpakken van Mares en Seacsub standaard op voorraad. Ben ij woonachtig in het Westland, Rotterdam, Zoetermeer, Delft, Leiden, Katwijk, Valkenburg, Hoofddorp, Wassenaar, Leidschendam,Scheveningen of waar dan ook in Zuid Holland. Dan zijn wij ook voor jou heel bereikbaar.