Duikschool

Leren duiken bij de grootste en beste duikschool van Nederland en ook nog zelf je lestijden bepalen kan alleen bij Dutch Scuba Divers.

Ons duiksportcentrum is gelegen in een outdoorcentrum en is gevestigd in den Haag aan de achterzijde van het Hollands Spoor ( dus uitmuntend bereikbaar met openbaar vervoer ) In ons duikcentrum hebben wij een inpandig eigen zwembad van 130m2 groot, 3 meter diep en verwarmd tot 30 graden.

Dagelijks kunnen onze cursisten starten met hun duikopleiding en dagelijks kunnen zij bij ons komen voor de lessen.

Doordat wij zo een unieke locatie hebben. kan iedereen bij ons dagelijks starten met zijn/haar duikopleiding. Ook de vervolg duiklessen kunnen wij naar jouw behoefte inplannen.

Flexibele lestijden en duiklessen. De klant is koning.

Ben jij ook geïnteresseerd in onze duikschool, kijk dan eens op onze websites en reserveer nog vandaag jouw duikopleiding of snorkelcursus.

  • Wil je leren snorkelen of heb je enige angst voor het water, boek dan een snorkelcursus
  • Wil jij ervaren hoe leuk duiken is en heb je interesse in een duikintroductie, dan is dit ook mogelijk bij ons >>>>>>>>>>
  • Wil jij jouw duikbrevet behalen zodat je wereldwijd kunt duiken, dan ga je naar onze duikschool.
  • Heb jij al een duikbrevet en wil je wellicht advanced diver worden dan kun je het beste hier even kijken >>>>>>>>>>
  • Wellicht wil jij dive professional worden, ook dat is mogelijk bij Dutch Scuba Divers >>>>>>>>>>

Wellicht wil jij lekker duiken in helder water met een heerlijke temperatuur, kom dan duiken bij Dutch Scuba Divers Spanje.

Sinds kort hebben wij ook een duikschool/duikcentrum in Spanje en wel aan de Costa del Sol. Dagelijks varen wij uit om daar in het kristal heldere water van de Middellandse Zee te gaan duiken. Neem vast eens een kijkje in Spanje bij onze duikschool >>>>>>>>>>

Uiteraard hebben we naast een fysieke duikwinkel in den Haag ook een online diveshop >>>>>>>>>>