Menu Sluiten

Oceanreef volgelaats snorkelmasker

De nieuwste rage voor het snorkelen, het volgelaats snorkelmasker nu ook bij Duikwinkel den Haag.

Ocean reef Aria in den haag

Snorkelen is zo veel leuker met de Oceanreef Aria volgelaats snorkelmasker, vanaf heden dus ook bij onze duikwinkel in Rijswijk / Den haag.

Snorkelt u graag, maar beslaat uw duikbril steeds? Vindt u het vervelend om door uw mond te moeten ademen? Of vindt u het gezichtsveld te smal? Dan is hier de oplossing, het Aria QR+ snorkelmasker! Dit revolutionaire snorkelmasker rekent in één klap met al deze problemen af. 

Dit snorkelmasker is de nieuwe manier van snorkelen. Er zijn vele modellen snorkelmaskers, maar het snorkel masker van Ocean Reef is het meest comfortabele snorkelmasker op de markt. Bij sommige modellen snorkelmaskers is het vizier bol, dit geeft onder water een vertekend beeld. Dan is het ook nog zo dat bij het Aria QR+ snorkelmasker de luchtcirculatie zo gepatenteerd ontworpen is dat u geen ‘dode lucht’ oftewel koolmonoxide opbouwt in het masker, in tegenstelling tot de goedkope remakes. 

Van origine is Ocean Reef een maker van volgelaatsmaskers die door middel van hun expertise een grotere doelgroep, de snorkelaars, heeft bereikt. Dit resulteerde in het Aria snorkelmasker en nu de opvolger, de Aria QR+.

U zet het snorkelmasker eenvoudig op, zonder er in te hoeven spugen zoals met een normale duikbril. U hoeft geen mondstuk in uw mond, u kunt normaal door uw neus of mond ademen. U ziet veel meer dan met een normale duikbril door het ruime blikveld. Ook kunt u aan de Aria QR+ een Go Pro bevestigen.

Zo lang de voorraad strekt, ontvang je een GRATIS Gopro bevestiging bij aankoop van een Aria QR+ volgelaats snorkelmasker.

Nu ook bij ons in de duikwinkel, de Ocean reef Snorkie Talkie.

Communiceren met jouw kind terwijl je aan het snorkelen bent is zo ontzettend gaaf en leuk. De snorkie talkie van Ocean Reef maakt dit mogelijk.

volgelaats snorkelmasker kind den haag

De volgelaats snorkelmaskers Aria van Ocean reef voor volwassene en kund koop je bij duikwinkel den Haga, Ben jij woonachtig of werkzaam in : Rijswijk Den haag, Rotterdam, Schiedam, Leiderdorp, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Nootdorp, Delft, Leiden, Katwijk, Valkenburg, Hillegom, Lisse, Hoofddorp, Wassenaar, Scheveningen, Zuid-Holland, Gouda, Waddinxveen, Bleiswijk, Schiedam, Wateringen, Alphen, Naaldwijk, Maasland of Leidschendam dan zijn wij voor jou heel eenvoudig bereikbaar. Voor de deur is het gratis parkeren.