Menu Sluiten

Snorkelset

Snorkelsets voor volwassenen en kinderen. Snorkelset van Mares, Tusa en Seacsub.

snorkelset in den haag

Voor het beste advies voor jouw aankoop van een snorkelset.

Snorkelmateriaal is er in allerlei vormen en maten. Een snorkelset bestaat in eerste instantie uit een snorkel en een duikbril. Voor het recreatief snorkelen, in een zwembad of dichtbij de kust en in rustig water, is dit voldoende. Voor het serieuzere werk is het echter aan te raden om vinnen (in de volksmond ook wel flippers genoemd) te kopen en er eventueel een wetsuit aan toe te voegen. Een snorkelset moet wel goed passen en moet aan jouw eisen voldoen. Een snorkelset kun je dan ook het beste aanschaffen nadat je deze gepast en gevoeld hebt.

  • Tusa en Mares snorkelsets voor kinderen zijn er vanaf € 39,00 en bestaan uit een siliconen masker en een bijpassende snorkel met waterloosventiel.
  • Snorkelsets voor de volwassenen hebben we vanaf € 59,00, deze snorkelsets bestaan uit een duikbril met crystal siliconen skirt en een bijpassende snorkel met waterloosventiel.
  • Uiteraard kan een snorkelset ook gecombineerd worden middels een losse duikbril en een losse snorkel. Iedere combinatie is dan mogelijk.
snorkelen

Onze duikwinkel is gevestigd in Den Haag, Rijswijk en heeft ook voor jou, je kind, of kinderen de juiste snorkelset standaard op voorraad. Ben jij woonachtig in Rijswijk Den haag, Rotterdam, Schiedam, Leiderdorp, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Nootdorp, Delft, Leiden, Katwijk, Valkenburg, Hillegom, Lisse, Hoofddorp, Wassenaar, Scheveningen, Zuid-Holland, Gouda, Waddinxveen, Bleiswijk, Schiedam, Wateringen, Alphen, Naaldwijk, Maasland of Leidschendam. Dan zijn wij ook voor jou heel bereikbaar. Kom je met de auto, dan kun je bij ons voor de deur gratis parkeren.