Menu Sluiten

Duikintroductie

Jouw eerste duikervaring, de duikintroductie, Try Scuba, of Basic Diver.


Ga je op vakantie en heb je daar de mogelijkheid om te gaan duiken, dan kun je bij ons eerst ervaren of duiken echt iets voor jou is.

duikintroductie, try scuba in den Haag

Alle duikopleidingen zijn inclusief lesmaterialen dus ook bij de duikintroductie.

Wil je ervaren hoe het is om onder water te ademen en gewichtloos rond te zweven?

Je krijgt nu de kans om onder professionele begeleiding en op een ontspannen en veilige manier kennis te maken met het duiken en de duiksport. Voordat je het zwembad ingaat, krijg je eerst een presentatie in het theorielokaal. Hier maak je kennis met de basistheorie van de duiksport en maken we je vertrouwd met de duikuitrusting. We blijven niet te lang boven water, want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk gaan duiken. In het water gaan we stap voor stap een aantal oefeningen doen. Aan het eind van deze in totaal twee uur durende belevenis ben je in staat om geheel op eigen kracht in het zwembad ‘rond te duiken’. Vergeet niet te lachen, want je duikintroductie is natuurlijk niet compleet zonder persoonlijke onderwaterfilm.

try scuba diving den haag

Je kunt ook nadat je in het zwembad de eerste duikervaring hebt mee gemaakt mee naar de Vinkeveense Plassen voor een “echte” duik.

We noemen dit dan de Try Scuba Diving. naast het bovenstaande ga je ook mee duiken op een zondag in de Vinkeveense Plassen. Onder begeleiding van een instructeur ga je tot maximaal 10 meter diepte het onderwaterleven in Nederland verkennen.

Ben jij dus woonachtig of werkzaam in : Rijswijk Den haag, Rotterdam, Schiedam, Leiderdorp, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Nootdorp, Delft, Leiden, Katwijk, Valkenburg, Hillegom, Lisse, Hoofddorp, Wassenaar, Scheveningen, Zuid-Holland, Gouda, Waddinxveen, Bleiswijk, Schiedam, Wateringen, Alphen, Naaldwijk, Maasland of Leidschendam en wil jij ervaren hoe leuk duiken is middels een duikintroductie, try scuba, try scuba diving of discocer scuba diving van PADI of SSI, kom dan nog vandaag naar ons duikcentrum en onze duikschool. Je kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.