Service -Onderhoud

Jouw duikmaterialen zijn kostbaar en zijn van levensbelang. Zorg dus altijd voor het juiste onderhoud van jouw duikspullen.

We hebben het allemaal wel eens mee gemaakt, op de boot in het buitenland, vlak voor een duik en ineens blijft je ademautomaat blazen of je trimvest blijft zichzelf ontluchten. Eigenlijk weet je het dan zelf ook wel, dit had voorkomen kunnen worden door jouw duikapparatuur tijdig te laten onderhouden en servicen.

Onze duikcentrum biedt onderhoud en service aan op alle merken duikmaterialen.

Of het nu gaat om service van een ademautomaat van Mares, Apeks, Cressi, Scubapro, Tusa, Seacsub of welk merk dan ook. Binnen 5 werkdagen is ook jouw ademautomaat weer helemaal up to date. Nieuwsgierig wat we allemaal met jouw regulator gaan doen, kijk dan op onze pagina Service Ademautomaat.

Ook jouw trimvest heeft onderhoud nodig, je moet er niet aan denken dat onderwater de inflator vast blijft zitten. je kunt jezelf dan in grote problemen brengen. Laat dus jaarlijks ( en eigenlijk ook voordat je op vakantie gaat ) jouw BCD servicen. Ongeachte het merk BCD / trimvest of dit nu Mares, Cressi, Scubapro. Seacsub, Tusa of welke merk dan ook is, wij verzorgen de juiste service. Ben je nieuwsgierig wat me jouw BCD doen tijdens het onderhoud, ga dan naar de pagina Onderhoud trimvest.

Is jouw duikcomputer aan een batterijwissel doen en wil je dit laten doen op de juiste manier en met de juiste garantie dan zijn wij het juiste adres voor jou. Of het nu een duikcomputer is van Suunto, Cressi, Tusa, Mares, Scubapro, Uwatec of een duikhorloge van Citizen of welk merk ook, wij kunnen je helpen. Nieuwsgierig wat wij doen met een batterijwissel duikcomputer, kijk dan snel op de pagina.

Heb je lekkage aan je droogpak of moeten de seals vervangen worden, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Overigens ook voor reparaties aaje duikpak. Niewsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen op dit gebied, kijk dan hier >>>>>>>>>>

Duikwinkel den Haag, voor alle onderhoud, reparatie en service aan jouw duikmaterialen. 7 dagen van de week geopend.