Menu Sluiten

Rash Guards en Shorty’s

Bescherm jezelf en jouw kind tijdens het snorkelen met een rashguard of shorty.

rashguard voor snorkelen in den haag

Rashguards en UV bescherming bij duikwinkel Den Haag, ook zonbescherming voor kinderen en baby’s

Bij het snorkelen heb je niet in de gaten dat je aan het verbranden bent omdat je lichaam in het water 25x sneller afkoelt dan in lucht. Je hebt dus niet in de gaten dat je aan het verbranden bent. Voor de kleinere snorkelaars en zwemmers is dit nog veel erger. Bescherm jezelf dus tegen de zon middels de UV bescherming van een rashguard.

Een rashguard is een onmisbaar item bij snorkelen en duiken.

Voor duikers die geen eigen duikpak hebben is de rashguard ook een vorm van hygiëne, je lichaam wordt dan ook beschermd tegen de bacteriën die altijd in huur/leen duikpakken aanwezig zijn.

Een shorty heb je nodig om jezelf te beschermen tegen de kou van het water.

De shorty dient als een tweede huid om je heen te zitten zodat je en voldoende beschermd bent tegen de kou van het water en je tevens nog voldoende bewegingsvrijheid hebt.

Laat je dus goed adviseren bij de aanschaf van een shorty.

Onze verkopers kunnen je helpen om de juiste shorty aan te schaffen. Neem hun advies ter harte.

Onze duikwinkel is gevestigd in Den Haag, Rijswijk en heeft rashguards en shorty’s voor zowel volwassenen als kinderen ruimschoots op voorraad. Ben jij woonachtig of werkzaam in : Rijswijk Den haag, Rotterdam, Schiedam, Leiderdorp, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer, Nootdorp, Delft, Leiden, Katwijk, Valkenburg, Hillegom, Lisse, Hoofddorp, Wassenaar, Scheveningen, Zuid-Holland, Gouda, Waddinxveen, Bleiswijk, Schiedam, Wateringen, Alphen, Naaldwijk, Maasland of Leidschendam dan zijn wij voor jou ook heel bereikbaar. Je kunt bij ons voor de deur altijd gratis parkeren.